avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... calcul concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

calcul concediu medical

As dori sa stiu daca o sentinta judecatoreasca, castigata de un salariat si platita in luna decembrie 2014, intra in calculul concediului medical pe care angajatul respectiv l-a avut in luna februarie 2015? Baza de calcul a unui concediu medical, dupa cum se stie, e formata din salariile brute avute in ultimele 6 lui, anterioare concediului medical ! Sa adun la brutul din ultimele 6 luni si aceasta suma obtinuta prin sentinta definitiva? Mentionez ca drepturile salariale castigate prin sentinta fac referire la niste sporuri de care salariatul ar fi putut beneficia prin 2009.
Ultima modificare: Vineri, 3 Aprilie 2015
nicolle2, utilizator

Alte discuții în legătură

Indemnizatie 2015 si calcul concediu post si prenatal claudiu_23 claudiu_23 Buna ziua, Va rog daca ma puteti ajuta si pe mine cu o dilema in legatura cu calculul indemnizatie de crestere copil cat si calculul salariului acordat ... (vezi toată discuția)
Nota de lichidare- zilele de concediu anca.m anca.m Buna. Am o nelamurire. Intocmesc pentru prima data o nota de lichidare. La rubrica cu veniturile brute incasate pe ultimele 6 luni eu am trecut cele 6 luni ca ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu odihna anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema : o salariata care a fost in concediu medical mai multe luni, brutul realizat in lunile de concediu ... (vezi toată discuția)