avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dupa divort sunt hartuit
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dupa divort sunt hartuit

am divortat si tot ma suna ,imi da mesaje ma dispera,ea zice ca am divortat ca sunt cu alta ,dar nu e adevarat aia e cu altul de mult,iar ea nu intelege ca m-am saturat de cearta si de mama ei,oricum s-a terminat am divortat amandoi si ma tot suna si imi trimite mesage, ce sa fac sa ai dau una ca m-am saturat ,e vreolege sa ma lase in pace ca m-am saturat de atatea apeluri ,sincer nu ma lasa in pace,in fiecare zii ,m-am saturat,e hartuire?ce pot sa fac sa ma lase in pace ca m-a faCUT CU CAPUL,va rog sa imi spuneti
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:22, 3 Aprilie 2015
Schimbare numar de telefon
Da, aceasta este varianta cea mai simpla si eficienta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fostul sot - jigniri emy870 emy870 Buna ziua san divorzata de 5 anni avem doi copii care sant la iel judecatoru nu a vrut sa mi dea mie le trimit pensie. Io sant in italia sant casatorita cu un ... (vezi toată discuția)
Ce pot face cand fosta lui sotie nu ma lasa in pace? Indigo14 Indigo14 Buna. Sunt intr o relatie cu un barbat divortat cu acte in regula si 2 copii . El vrea sa fie cu mine insa fosta lui sotie imi tot trimite mesaje sa l las in ... (vezi toată discuția)
Mesaje vulgare prin sms ContSters62689 ContSters62689 O colega de-ale mele are o mare tristete: un nebun o suna in disperare si ii trimite SMS-uri cu tenta erotica. Am reusit sa verific, o face de pe o cartela ... (vezi toată discuția)