avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Concurs cu premiu abonament
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Concurs cu premiu abonament

Buna seara!
Daca pentru atragerea clientilor o sala de forta organizeaza un concurs ce consta in faptul ca cei care isi fac abonament in luna aprilie pot castiga contravaloarea abonamentului, spuneti-mi va rog ce demersuri trebuiesc facute si ce documente se intocmesc , cum se pot restitui banii castigatorului si cum se scad din contabilitate si de asemenea cum pot fi evidentiati ca pt acea suma incasa in prima faza la momentul vanzarii abonamentului sa nu se plateasca cota de 3% impozit pe venit.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ioan Blaga , Contabil 10:28, 8 Aprilie 2015
Cred că ar fi mai indicat să acordați premiul sub forma unei luni gratuite (ulterioare lunii aprilie). În cazul microîntreprinderilor, nu văd cum ar putea funcționa mecanismul pe care îl doriți dumneavastră, pentru că încasarea abonamentului reprezintă un venit realizat și trebuie impozitat ca atare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Premii zepter expro expro cum inregistrez o fact .cu un premiu de la un concurs (fact intre 2 soc. com.) (vezi toată discuția)
Acordare premii - ce spune legea? smartweb smartweb Buna tuturor , am si eu o foarte mare nelamurire si am apelat la acest forum in speranta ca voi fi lamurit deoarece nu mai inteleg nimic din Romania. Sunt ... (vezi toată discuția)
Retragere dosar facultate shadowW shadowW :(Buna. Am fost admisa la o facultate,la buget,am semnat contractul, dar nu mi-a placut si dupa 2 luni(adica la sfarsitul lui noiembrie mi-am retras dosarul) ... (vezi toată discuția)