Buna ziua,pot cumpara un apartament ipotecat daca eu sunt de acord,mentionez ca ipoteca este pe numele parintilor mei,si ratele la ipoteca le platesc eu,doar ca eu nu am putut face credit la banca,si acum as dori sa fac mutarea de nume pe numele meu,dar la banca nu pot prelua ipoteca caci nu muncesc in ROMANIA?
Multumesc anticipat!!!
Pentru aceasta, aveti nevoie de acordul bancii. Sincera sa fiu, nu cred ca va exista acest accord. E ca si cum proprietar al apartamentului e cineva si creditul e pe numele altcuiva.
Acum exista posibilitatea achizitionarui unei locuinte prin programul Prima casa si de catre romanii care lucreaza inafara Romaniei. Prin urmare puteti prelua apartamentul parintilor prin accesarea unui credit de la banca actuala sau de la alta banca cu conditii mai bune de creditare. Banca actuala va ridica ipoteca in momentul in care creditul actual va fi platit prin creditul nou.
Pentru a putea accesa creditul trebuie sa indepliniti conditiile impuse de programul PC si de banca.
Mutare ipoteca
SIN2016
Am urmatoarea situatie: in 2007 am obtinut un credit cu ipoteca pe apartamentul parintilor mei. La acesta sotia este coplatitor. Conditia a fost ca dupa ce ... (vezi toată discuția)