avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Venituri estimate rectificare
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Venituri estimate rectificare

Buna ziua ! Daca am gresit in completarea declaratiei venitului estimat, se poate rectifica?Ce penalitati si dobanzi se percep pentru neplata venitului estimat?Multumesc !
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:28, 4 Aprilie 2015
Pentru acest motiv nu puteti depune rectificativa la declaratia 220. Cititi instructiunile de completare pentru acesta declaratie si in plus comentariul de la adresa www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 220 privind venitul estimativ annaanna annaanna Am nevoie de un sfat legat de declaratia 220 pe care am depus-o la inceputul lunii ianuarie, si am gresit, declarand un venit estimativ foarte mare pentru anul ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392 b dannuca dannuca Buna ziua! Sunt PFA, CAbinet individual, contabilitate in sistem real, neplatitor de TVA. In intervalul 2010-2015 am depus Declaratia 392B, la care in ... (vezi toată discuția)
Sursa venit mariusdragu mariusdragu Buna ziua! Am un PFA in domeniul IT infiintat la finalul lunii august, anul trecut. Atat prima declaratie depusa (cea estimativa, pentru a-l declara la ... (vezi toată discuția)