In data de 21 decembrie 2014 am primit de la comisie incadrarea in gr.I pensie invaliditate.Incetarea raporturilor de munca a inceput cu 31 decembrie 2014. Dosarul complet de pensionare . care a cuprins si decizia de incadrare , a fost depus pe 02.03.2015.Cand voi primi prima pensie si daca aceasta va fi pentru lunile ianuarie , februarie , martie ,etc.
Am primit decizia de pensionare pentru gr.I , care include si indemnizatia de insotitor. Daca merg la comisia de handicap , cu dosarul cerut de ei , primesc si indemnizatia de circa 300 RON lunar? In afara de drepturilor pe care le confera statutul de persoana cu handicap ?
Indemnizatia de insotitor de la pensia de gradul I difera de indemnizatia de handicap? Daca da , inseamna ca pe langa pensia de boala si indemnizatia de insotitor primesc si indemnizatie de handicap (circa 300 RON) ?
Legi harghitene?
Ruda
Buna ziua! Sunt o persoana cu handicap fizic de gradul I din judetul Harghita si am aflat de noua lege privind pensia de invaliditate, conform careia : Decizia ... (vezi toată discuția)