avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajat cu 8 ore de munca am dreptul sa inchei alt ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajat cu 8 ore de munca am dreptul sa inchei alt contract de munca cu 8 ore la alta firma?

Buna ziua.
Un angajat cu 8 ore de munca in care nu este specificat programul orar, poate sa se angajeze la o alta firma cu o durata de munca de inca 8 ore pe zi?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: crisirigeo , utilizator 09:15, 21 Mai 2015
OG 25/2014
Art. 3. - (1) Strainii cu sedere legala pe teritoriul Romaniei pot fi incadrati in munca in baza avizului de angajare obtinut de angajatori in conditiile prezentei ordonante
(2) Prin exceptie de la alin. (1), nu este necesara obtinerea avizului de angajare pentru incadrarea in munca pe teritoriul Romaniei a strainilor din urmatoarele categorii:
a) strainii al caror acces liber pe piata muncii din Romania este stabilit prin tratate incheiate de Romania cu alte state;
...
OK. Pentru angajare in afara de analize ii mai trebuie si cazier din tara de unde are cetatenia sau este suficient CVul si buletinul?
Nu este necesar, decat daca solicita angajatorul asa ceva.
Multumesc foarte mult pentru ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie intre cetateni eu si non eu marverde marverde cetateanul non eu poate avea... drept de munca in eu... in urma casatoriei cu un cetatean eu? daca da trimitetzi link la o legislatie online pentru ... (vezi toată discuția)
Salariu minim cetateni straini incadrati in romania handaricimarin handaricimarin s-a promulgat o noua OUG care reglementeaza un salariu mediu pe care cetatenii straini incadrati in munca pe teritoriul Romaniei trebuie sa-l aiba?daca da,la ... (vezi toată discuția)
Angajare cetatean ucranian alsantcalsan alsantcalsan Buna ziua. Stiti cumva care sunt demersurile pentru angajarea unui cetatean ucrainian care nu are permis de sedere sau de munca ? M-ar interesa institutile la ... (vezi toată discuția)