avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare

buna ziua doresc sa stiu categoriile de asigurare adica de la o cc la 50 cc ? si asa pana la sfarsit multumesc doresc sa achizitionez o masina si vreau sa stiu cat voi plati asigurare in functie de capacitatea cilindrica
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 10:58, 5 Aprilie 2015
Nu exista un pret standard pentru capacitatea motorului. Acesta se calculeaza tinandu-se cont de multe criterii, cum ar fi: cnp,( varsta, sex), localitatea, judet, eventuale reduceri,combustibil. s.am.d.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor polita rca! mariusptm mariusptm Buna numele meu este Marius sunt nou pe site si am venit cu o problema in speranta ca ma veti ajuta. Sunt proprietarul unui VW Polo, motor 999 cmc si deoarece ... (vezi toată discuția)
Calcul impozit auto rdpopa rdpopa Buna ziua, Am o intrebare legata de impozitul anual pentru autovehicule. Momentan impozitul pentru o masina se calculeaza in functie de capacitatea ... (vezi toată discuția)
Impozit pentru vehicule din categoria n2 (peste 3.5 t) maximusfuscus maximusfuscus Buna ziua, as dori sa stiu cum se calculeaza impozitul auto in cazul unei autoutilitare cu masa totala de peste 3.5 tone dar nu mai mult de 12 tone, categoria ... (vezi toată discuția)