avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcool la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcool la volan

Buna Ziua acum ceva timp (8 luni) am fost oprit in trafic si testat cu etilotestul sa ajuns la procuror care a renuntat la urmarirea penala dar nu stiu daca voi sta 3 sau 4 luni pana ridic permisul si daca aceel test este obligatoriu (13 din 15) nu prea am timp sa ajung si daca nu il dau pot ridica permisul la 4 luni inca astept rezolutia de la parchet daca ma puteti ajuta cu un raspuns Va Multumesc
Cel mai recent răspuns: KBY , utilizator 12:24, 6 Aprilie 2015
Dupa ce primiti ordonanta, mergeti sa va ridicati permisul.
adica nu mai stau 3 luni daca a fost urmarita fapta ca infractiune si imi pot ridica permisul?va multumesc pentru raspuns este legal sa nu intampin alte probleme

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat pentru alcool - contraventie, reducerea termenului de suspendare AndreiPopa15 AndreiPopa15 Buna,in urma cu 1 luna pe data de 19 Ianuarie mi-a fost suspendat permisul pentru consum de alcool. Am avut 0,45 la echilotest iar la probele de sangea mia ... (vezi toată discuția)
Ce suspendare primesc pentru conducere sub influenta alcolului dupa noul cod??? Utilizator1100 Utilizator1100 Treaba sta la modul urmator, conducere sub influenta alcolului: - etilotest 0.41 - prima proba sange 0.85 - a doua proba 0.70 - CALCULARE RETROACTIVA ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru alcoolemie tzok tzok In urma cu un an si 3 luni am fost oprit in trafic ..am fost testat cu aparatrul drager si rezultatul a fost 0.69. mi s-au recoltat probe biologice ... (vezi toată discuția)