avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzatie de furt si gestiune frauduloasa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzatie de furt si gestiune frauduloasa

Sunt acuzata de furt si gestiune frauduloasa
deoarece la inchiderea unei firme unde am fost administrator dar si angajat apare o diferenta de 10000 .Problema este ca eu timp de 20 luni cind am achitat chiria nu am primit chitanta de la proprietarul spatiului punctului de lucru si automat nu am scazut acei bani din gestiune.Maine sunt citata la politie cum argumentez si ce acte doveditoare pot aduce pt a se demonstra acest lucru.Am mai dat bani sotiei si mamei asociatului unic din gestiune dar in afara de O.P de plata complectat numai de mine nu am nici o semnatura din partea lor.Ce pot face pentru a-mi demonstra nevinovatia.
Cel mai recent răspuns: paunrodicagabriela , utilizator 04:56, 6 Aprilie 2015
Buna seara!

Deocamdata va recomand sa nu dati nicio declaratie fara sa fiti asistata de avocat si fara sa fi vazut materialul de urmarire penala.

Cu stima.
Si eu maine cum procedez le cer sa imi arate plingerea si apoi pot refuza sa dau vreo declaratie fara sa fiu asistata de vreo persoana apta,nu imi dau ei aparator daca eu nu am.
Pot refuza sa dau maine declaratie?

Daca sunteti chemata in calitate de suspect/inculpat, organul de urmarire penala trebuie sa va informeze cu privire la fapta pentru care sunteti cercetata şi încadrarea juridică a acesteia, de asemenea, aveti dreptul de a nu da nicio declaraţie pe parcursul procesului penal.
Totusi nu inteleg de ce nu v-ati consultat cu un avocat pana in acest moment, va dati seama ca nu poate nimeni sa va construiasca apararea aici pe forum.
Am incercat sa aflu aici raspunsuri deoarece vineri in jurul prinzului au venit de la politie si au lasat citatia eu fiind la munca pina seara la 20.30 si am incercat prin cunostinte sa iau legatura cu un avocat dar fiind sfirsit de saptamina toti au zis ca ne auzim de luni ori eu astazi dimineata merg la politie.Sper ca nu am deranjt pe nimeni si voi reveni cu detalii dupa ce aflu exact cum edte formulata pligerea la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere pentru vatamare corporala admin12 admin12 Buna ziua, Am si eu o intrebare la care rog pe cineva sa imi raspunda. Sotul meu ( pot sa mai spun sotul meu, deoarece am terminat procesul de divort dar ... (vezi toată discuția)
Refuzul de a da declaratie la politie honeybee honeybee Am fost citata intr-un un dosar penal si refuz sa ma prezint sa dau declaratie la politie. Care ar putea fi urmarile? (vezi toată discuția)
Problema penala cu un angajator!rog insistent ajutor! andreimuresan andreimuresan am lucrat mai demult la o firma ca si vanzator in magazin intr-un centru comercial. Magazinul nu avea sistem de securitate pentru a ne proteja de furturi. In ... (vezi toată discuția)