avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Perimare actiune
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Perimare actiune

la solutie perimare actiune s-a facut contestatie,repunerea pe rol incadrandu-se in termen, dupa 2 luni nu am primit nici un raspuns pana acum,in cat timp ar trebui primit raspunsul la contestatie si ce ar trebui facut pt al primi?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:25, 5 Aprilie 2015
Veti primi citatie.
E greu de spus cat va dura.
Poate vreo 2-3 luni...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune perimata mare gosco mare gosco In urma unui proces in care a fost anulat un certificat de mostenitor mi s-a stabilit dretul de mostenitor prin hotarare definitiva si irevocabila. In ... (vezi toată discuția)
Perimare in cazul unei suspendari sejc_2010 sejc_2010 m-am judecat cu un individ pt. un teren si am castigat la instanta de fond.a facut recurs.pe timpul recursului a decedat.la urmatorul termen a venit unul din ... (vezi toată discuția)
Suspendare - perimare - repunere pe rol? PPPP PPPP Exista un recurs formulat de noi la un proces de pretentii ce s-a aflat in suspendare conf. 155 ind. 1 (neplata tx timbru pt. suma contestata). Dupa cele 6 ... (vezi toată discuția)