avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1228 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Legislatie sanitara
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Legislatie sanitara

zilele libere neefectuate se pot recompensa prin bani,sau salariatul este obligat sa le efectueze?daca din motive obiective nu s-au putut efectua si in timp(in timp insemnind ani) s-au acumulat mai pot fi efectuate?lucrez intr-un laborator,personalul era redus si de aceea nu ne puteam lua libere,deoarece nu avea cine sa desfasoare activitatea zilnica.din acest motiv zilele libere s-au acumulat intr-un numar foarte mare si doresc sa stiu daca mai pot fi efectuate.va multumesc anticipat.:)

Alte discuții în legătură

Concediu neefectuat, angajatorul nu aproba efectuarea sa ionika ionika salutare si bine v-am gasit problema sta asa: prin natura muncii mele, fac parte dintr-o echipa restransa si lucram pe sezoane, adica nu ne putem lua zile ... (vezi toată discuția)
Cerere de demisie eoliviana eoliviana buna ziua. tocmai mi-am depus demisia la firma in care lucrez si ideea este ca eu nu mi-am luat nicio zi de concediu si acum as vrea sa stiu dc aceste zile ... (vezi toată discuția)
Pierderea zilelor de odihna cuvenite ciurli_si_burli ciurli_si_burli Buna seara, In cazul in care un angajat din 21 mai 2015, are in prezent un numar de 22 zile de concediu odihna cuvenite, le poate pierde acesta intrucat nu ... (vezi toată discuția)