avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Invatatoarea lipseste-ii tine locul baiatul ei...fara ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Invatatoarea lipseste-ii tine locul baiatul ei...fara pregatirea didactica,e posibil?

Buna ziua,
Am o situatie la scoala la care nu reusesc sa gasesc un cadru legal sa pot face reclamatie.
Astazi m-am trezit la scoala ca sunt anuntata de catre d.na directoare ca invatatoarea baiatului meu va lipsi si ca ii va tine locul baiatul invatatoarei-un baiat de maxim 30 de ani cu prietena lui.
Acum stau si ma intreb- cum e posbil asa ceva?
Poate veni oricine din familia invatatoarei sa o suplineasca?Este vorba de 32 de copii din grupa 0.
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: S.C. ORIEDA CONT EXPERT S.R.L. , Contabil 01:35, 7 Aprilie 2015
Puteti face plangere la Inspectorat, in care sa prezentati situatia. Plangerea n-o faceti impotriva invatatoarei ci impotriva directorului institutiei de invatamant care are obligatia de a asigura inlocuitor/suplinitor. Deasemenea puteti expune problema prezentarii la locul de munca fara contract (a baiatului) ...oricum ar fi, directorul institutiei e 100 % responsabil si vinovat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ia spus băiatului sa stea o ora in parc până când vine cineva sa îl ea Ioana barbat Ioana barbat As vrea sa știu dacă pot face o plângere la școală împotriva Doamne învățătoare a băiatului meu care este in grupa 0...in ziua in care băiatul meu ... (vezi toată discuția)
Reglementarile actuale in privinta schimbarii unui cadru didactic de la o scoala primara Bogdanvmdev Bogdanvmdev Buna ziua, Ma puteti ajuta in urmatoarea speta: -cum se poate proceda pentru revocarea cadrului didactic de la o clasa primara(clasa I), astfel incat ... (vezi toată discuția)
Incredintarea minorului mamei andutza_puishor andutza_puishor Eu am urmatoarea problema:in urma divortului baiatul mi-a fost incredintat spre crestere si educare.Tatal nu s-a prezentat la proces si nu are program de ... (vezi toată discuția)