avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariat si administrator la un SRL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariat si administrator la un SRL

SUNT SALARIAT LA UN SRL Pot fi administrator la un alt SRL fara a-mi pierde locul de munca actual? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:54, 6 Aprilie 2015
Da, puteti fi administrator la un alt SRl.
Multumesc ! Vreau sa ma asigur ca , din dorinta de a face un bine altuia /sa nu ma afecteze in vre-un fel pe mine ! Multumesc !
Nu cunosc sa exista vreo astfel de interdictie in legislatie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de a participa la concurs dupa demisie Corrra84 Corrra84 Buna seara! Am fost incadrat pe perioada nedeterminata,de la sfarsitul lunii septembrie a.c. sectia infectioase. Am renuntat la post in data de 13.12.2017, ... (vezi toată discuția)
Persoane cu handicap angajate iuaioana iuaioana buna ziua... am si eu o intrebare....sunt o persoana cu handicap grav, gradul 1 + insotitor, am un handicap locomor si sunt in scaun cu rotile, doresc sa ma ... (vezi toată discuția)
Srl cu administrator fara salariu MihaiTeo MihaiTeo Buna ziua, Am o nelamurire. Vreau sa deschid un SRL in care eu sunt asociat cu alta persoana si vom mai angaja un administrator si 2 tehnicieni. Eu ma voi ... (vezi toată discuția)