avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drept de a participa la concurs dupa demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drept de a participa la concurs dupa demisie

Buna seara!
Am fost incadrat pe perioada nedeterminata,de la sfarsitul lunii septembrie a.c. sectia infectioase.
Am renuntat la post in data de 13.12.2017, printr-o simpla notificare.
Mi-a fost aprobata cererea fara probleme.
In aceeasi zi s-au scos posturi la concurs pe alte sectii.
Intrucat nu cunosc la zi legislatia muncii, as vrea sa va intreb daca am dreptul sa candidez pe alta sectie.Concursul este anul viitor, in ianuarie, termenul de depunere a dosarelor este sfarsitul lunii.Mentionez ca nu am avut probleme la actualul loc de munca( sectie) .

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:08, 14 Decembrie 2017
Aveti dreptul sa participati la concurs... nu exista interdictie in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Controverse cim durata determinata klaudia772001 klaudia772001 In primaria in care lucrez avem angajati 3 persoane cu CIM pe perioada determinata pe 24 de luni cu expirare pe 01.03.2011.Cu 1 ianuarie a.c. au fost ... (vezi toată discuția)
Reincadrare post initial matacuta ioana matacuta ioana Buna ziua, Lucrez intr-un spital public pe post de medic (obtinut prin concurs si nu cu incadrare clinica) si sunt totodata si sef de lucrari in specialitatea ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedam ???examene pe posturi vacante in urma reorganizarii sau numirea de catre conducere a persoanelor pe care ei le doresc?? MARCEL MOLNAR MARCEL MOLNAR buna ziua la noi la unitate se face reorganizare-pentru eficienta economica a activtatii s-au desfintat citeva posturi, s-au unit 2 servicii si s-a ... (vezi toată discuția)