avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Ordin de Compensare
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Ordin de Compensare

Buna ziua,
De unde pot afla cum completez un ordin in compensare intre un SRL platitor de TVA si o II neplatitoare de TVA?
Cel mai recent răspuns: DEVA CONTABILITATE , Contabil 10:01, 8 Aprilie 2015
Buna ziua,
Nu are importanta TVA-ul, ordinul de compensare se face pentru datoriile reciproce, deci se compenseaza o anumita suma. Trebuie sa folositi formulare speciale..

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rambursare tva ioana.diana.cristea ioana.diana.cristea buna ziua. am cerut rambursare TVA pe suma 38.201 lei. Mi s-a acceptat suma 30.627 lei, suma de 7574 lei fiind respinsa de la rambursare. ce note contabile ar ... (vezi toată discuția)
Compensare datorii intre 2 societati expro expro daca 2 societati comerciale au una catre alta datorii cum se pot stinge acestea ? prin compensare ? daca da ce formulare se utilizeaza si de unde se ... (vezi toată discuția)
P.v. de compensare, tva restituita G.V. G.V. Am cateva nelamuriri : 1.In data de 26.11.2012 am depus o cerere de rambursare TVA in val. de 20000 lei,in luna Decembrie 2012 am avut de plata Tva 3500 ... (vezi toată discuția)