avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile admisa

Buna ziua ,sotul meu a fost retinut pentru 30 de zile pentru furt din locuinta .el este recidivist ,la dosar nu sunt amprentele lui in locuinta nu exista martori care sa confirme,insa la o perchezitie domiciliara s-a gasit un bun care s a constatat ca apartine partii vatamate ,care sunt sansele ca sotului meu sa nu i mai prelungeasca arestul sau cel putin dupa noul cod penal sa faca arest la domiciliu sau sub control judiciar ,cum se procedeaza?Si mai am o intrebare /pe 18 aprilie se implinesc cele 30 zile de arest ,am citit ca se va analiza situatia lui cu max 5 zile inainte ,asta este posibil sa fie pe 13 aprilie ,se lucreaza atunci dupa Paste ?cum se procedeaza?
Ultima modificare: Luni, 6 Aprilie 2015
rosica, utilizator
Chiar daca se trimite la instanta dosarul imediat nu inseamna ca in mod automat va fi pus liber.
Aceasta ar putea insemna ca are probe acuzarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Judecare in libertate? iubitik iubitik concubinul meu este arestat preventiv 29 de zile pt o iselaciune in care exista probe care il incrimineaza, el si-a recunoscut greseala si a mers pe impacare ... (vezi toată discuția)
Arestul in cazul minorilor Mihaela6910 Mihaela6910 Un minor care a mai facut furt dar si.afacut pedeapsa si acum a facut tarharie alaturi de un prieten care nu are nici macar o amenda .. poate sa ii dea arest ... (vezi toată discuția)
Instiintare disjungere si clasare- nelamuriri IonutPerschi IonutPerschi Buna ziua , am o intrebare la care as dori sa imi da-ti un raspuns cat se poate de explicit . Iubita mea este arestata intr-un dosar . Este arestata ... (vezi toată discuția)