avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Card personal pentru salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Card personal pentru salariu

Buna ziua
Revin cu o intrebare daca exista in legislatie vreo prevedere prin care sunt obligat de conducerea unei societati private sa imi fac card la o alta banca pe care o prefera ei in cazul in care eu am deja un card existent la o alta banca. Cardul mi se solicita sa il fac pentru a primi salariul . Eu vreau sa mi se vireze pe cardul pe care deja il am sau sa il primesc cash.
Multumesc ancitipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:36, 6 Aprilie 2015
Nu exista niciun text de lege care sa va oblige sa acceptati asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducerea fortata a veniturilor prin virarea salariului pe card papusa1408 papusa1408 Buna ziua! Lucrez de doi ani si jumatate la un angajator, care in tot acest timp nu a dorit sau intrunit conditiile pentru a negocia cu vreo banca eliberarea ... (vezi toată discuția)
Virarea salariului pe card LeonardoB LeonardoB Buna ziua! Am 19 ani si de 8 luni lucrez la o firma privata de tamplarie. In cele 8 luni nu au existat intarzieri ale salariilor sau alte probleme. Insa ... (vezi toată discuția)
Plata salariului pe card - obligatorie sau nu? idecebalvs idecebalvs Sunt angajat in domeniul privat si as dori sa stiu daca pot fi obligat sa primesc salariul prin virament bancar sau nu. Mentionez ca pana in prezent am primit ... (vezi toată discuția)