avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schmbarea unui Srl in IF
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schmbarea unui Srl in IF

Buna ziua! ma intereseaza daca pot schimba un SRL suspendat, de care nu mai am nevoie, in IF? Schimband, totodata, activitatea principala.
Cel mai recent răspuns: laura333 , utilizator 10:24, 7 Aprilie 2015
Nu. Societatea are capital social, personalitate juridica distincta si e infiintata conf L31/90. IF nu are personalitate juridica, nu are capital si e infiintate pe OUG 44/2008. N-au nicio legatura una cu alta.
mutumesc frumos!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare-lichidare srl Marianaaa Marianaaa Am infiintat un srl, eu fiind unic actionar si totodata administratorul firmei..Nu a desfasurat nicio activitate de la data infiintarii si pana in ... (vezi toată discuția)
Infiintare ii si administrator sc haiducu haiducu pot infiinta o ii in nume propriu daca mai sunt si administrator la o sc ?? (vezi toată discuția)
Transformare ii(intrep>ind>) in srl? mitika255 mitika255 se poate asa ceva?daca nu care este procedura de infiintare srl?eu in prezent detin o ii am un magazin de piese auto dar din cauza ca nu sunt persoana juridica ... (vezi toată discuția)