avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Achizitie imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Achizitie imobil

Buna ziua, am o mare dilema va rog cine ma poate ajuta ,vreau sa cumpar o constructie mai bine zis un spatiu comercial cu tot cu teren pe o amprenta de 70mp in bucuresti problema este ca terenul si constructia sunt lipite de un bloc de 4 etaje vreau sa stiu daca pot vreodata sa refac constructia sau sa ma extind cu un etaj sau o mansarda ? Va Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:13, 6 Aprilie 2015
Avand in vedere ca nu furnizati date concrete vis-a-vis de cum intentionati sa extindeti constructia actuala,este hazardat a emite raspuns concret
Intrebarea dvs este strict legata de planul general zonal
Anterior achizitionarii imobilului,contactati personal serviciul urbanism din primaria responsabila,detaliati interesul dvs si conditionat de raspunsul autoritatii urmeaza sa hotarati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare pod mansarda renatasuarasan renatasuarasan Urmeaza sa achizitionam prin programul prima casa o mansarda de 44,95 metrii patrati care contine 2 camere, 1 baie, 1 bucatarie, 1 logie, deasupra mansardei ... (vezi toată discuția)
Prioritate urbansim in fata codului civil r__p r__p Buna ziua, Am un teren pe care intentionez sa construiesc o casa. In certificatul de urbanism se impune o limita fata de hotarul din stanga de 2m iar fata ... (vezi toată discuția)
Constructie la calcan floridemar floridemar Buna seara! Supun atentiei sumneavoastra urmatoarea speta: Locuiesc intr-un imobil cu 2 etaje, la etajul al 2lea.Alaturi de imobilul in care locuiesc a ... (vezi toată discuția)