avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna

Buna ziua!
Sunt angajata cu norma intreaga ca profesor si mai lucrez cu jumatate de norma ca asistent social la primaria din localitate.Functia de baza este la scoala .V-as ruga sa-mi spuneti daca am dreptul la concediul de odihna si pentru jumatatea de norma , si cate zile .
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Edbah , utilizator 12:11, 24 Iunie 2009
sigur ca aveti dreptul... da cate zile - treb. sa-se specifice in CIM, cate zile au fost negociate la inchierea contractului....
deci legea prevede nu mai putin de 21zile.
Pentru fiecare CIM/angajator aveti dreptul la concediu de odihna.
In cazul CIM cu timp partial se aplica acelasi drepturi ca si CIM cu norma intreaga, inclusiv in ceea ce priveste nr de zile de concediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi salariat cumul de functii mihai_b mihai_b Va supun atentiei urmatorul caz: sunt salariat cu CIM la o unitate (de baza) si mai am un CIM cu timp partial de 4 ore la o alta institutie. Cei de la unitatea ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna cadru didactic carmengheorghiu carmengheorghiu Un cadru didactic titular, angajat cu norma intreaga, dar care are functia de baza la alt loc de munca, are drepul la concediu de odihna platit ? (vezi toată discuția)
Plata concediu corina.bota corina.bota Buna ziua, Sunt profesor de informatica la un colegiu tehnic! Am si o jumatate de norma de informatician (ca personal didactic auxiliar). Deci cu ... (vezi toată discuția)