avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Persoane fizice straine
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Persoane fizice straine

Buna ziua,
O persoana fizica straina, rezidenta in Mogosoaia ,asociat al unei societati cu sediul in Mogosoaia, plateste asigurarile pentru viza in Buftea sau la Lucretiu Patrascanu? Multumesc mult pt raspuns,
Ultima modificare: Marți, 7 Aprilie 2015
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 15:52, 7 Aprilie 2015
Lucretiu
Aia din Buftea habar nu au de capul lor....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent oana dragomir oana dragomir buna ziua imi poate spune cineva unde anume se depun bilanturile la 30.06.2010 pentru societatile care au sediul in Chitila,la administratia financiara din ... (vezi toată discuția)
Cum ramane cu terenul? manub manub Din nou va solicit ajutor, celor care vor si stiu sa-mi raspunda. Este vorba de o societate, care a fost radiata, si pe ea exista un imobil, si terenul ... (vezi toată discuția)
Contributie cass aferenta veniturilor din cedarea folosintei bunurilor pentru cetateni ue IolandaMarin IolandaMarin Buna ziua,, Pentru un cetatean UE care obtine in Romania venituri din cedarea folosintei bunurilor, pe langa impozitul de 10% se plateste si CASS? In anii ... (vezi toată discuția)