avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Acordare tichete cadou
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Acordare tichete cadou

Limitarea chelt. cu tiketele cadou -din punct de vedere a imp. profit

In anul 2014 ,am acordat salariatilor tikete cadou ( Paste si Craciun ) in valoare totala 8200 lei ( ct 5328).Mentionez ca fond salarii 2014 a fost de 237650 lei .Fiecare salariat a primit bonuri in val de 200 lei , atat de Paste cat si de Craciun. Pe statele de plata, la total venituri impozabile , le-am impozitat cu 16%.

Intrebare : Din punct de vedere al calculului impozitului pe profit 2014 sunt deductibile in totalitate aceste cheltuieli, respectiv 8200 lei ?

Alte discuții în legătură

Limitarea chelt. cu tiketele cadou -din punct de vedere a imp. profit nicoletapasca10 nicoletapasca10 In anul 2014 ,am acordat salariatilor tikete cadou ( Paste si Craciun ) in valoare totala 8200 lei ( ct 5328).Mentionez ca fond salarii 2014 a fost de 237650 ... (vezi toată discuția)
Cadouri de craciun viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 1)am 2 salariati care au copii minori ;2 sant sot si sotie ;pot acorda \"cadou\"150 lei fiecarui salariat pt copii??;celorlalti salariati as dori sa le ... (vezi toată discuția)
Calcul impozit profit la trim iii iuli-ana iuli-ana la trim. III am total venituri 12070 lei, total chelt 8001 din care chelt. protocol 500 si chelt. cu impozitul pe profit calculat la trim II 623 lei cum ... (vezi toată discuția)