avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adeverinta vechime in munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adeverinta vechime in munca

Buna ziua,
Am o problema la eliberarea unei adeverinte privind vechimea in munca.
Persoana care imi solicita adeverinta a depus alaturi de cerere si o copie a carnetului de munca pentru perioada in cauza, dar in momentul in care am verificat in statele de plata din arhiva am gasit alte salarii decat cele din carnetul de munca. In aceasta situatie ce trebuie sa fac? Mentionez ca este vorba de anii 1984-1987, Persoana respectiva fiind angajata atunci la cooperativa de consum , Casa de Pensii, solicita adeverinta cu salariile realizate, in cazul in care a lucrat la mica serie sau prestari servicii.
Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:23, 7 Aprilie 2015
Dvs. ii scrieti in adeverinta salariile realizate din statele de plata, salarii pentru care s-a platit contributia la pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta vechime in munca vanatorul vanatorul Incerc sa prezint cat mai clar si mai scurt problema mea. Lucrez la o soc.coop.de consum la resurse umane si am eliberat adeverinte de vechime pentru perioada ... (vezi toată discuția)
Fals si uz de fals vasilica53 vasilica53 Lucrez la o primarie si unii dintre colegii mei in anul 1994 si-au fabricat niste adeverinte false pentru ca vechimea din fostul CAP(au lucrat ca membrii ... (vezi toată discuția)
Adeverinta pentru dosar pensionare rdavid rdavid Buna ziua, Cum sau de la ce institutie pot obtine o adeverinta care sa confirme faptul ca am fost angajat cu carte de munca la o unitate (Cooperativa ... (vezi toată discuția)