avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... salarizare functionari publici in anul 2015
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

salarizare functionari publici in anul 2015

Buna ziua,
Sunt functionar public intr-o primarie de oras si sunt incadrata consilir superior pe vechea treapta de salarizare III.Din anul 2010 nu am mai beneficiat de nici o avansare.Mentionez ca am 25 de ani vechime de administratie publica. Am inteles ca s-a modificat OUG 83/2014. Noi in administratia publica locala nu intram nici de aceasta data in categoria celor defavorizatii?
Daca treptele nu mai exista cand mai putem ajunge si noi cu salariile la ultima treapta- fosta trapta I?
Va multumesc!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea nr. 71/2015 reglementeaza salarizarea tuturor angajaților la nivelul fostei trepte i? Gabriela  Pintea Gabriela Pintea În Monitorul Oficial nr. 233 de ieri a fost publicată Legea nr. 71/2015 pentru aprobarea OUG 83/2014 privind salarizarea personalului plătit din fonduri ... (vezi toată discuția)
Incadrare dupa promovare IDANUT IDANUT Daca promovez anul acesta din inspector principal in inspector superior, as dori sa stiu cum o sa fiu incadrat tinind cont ca am o vechime de 25 de ani in ... (vezi toată discuția)
Aplicare oug 20/2016 cristina muntean cristina muntean Cum se calculeaza salariul pentru un functionar public/ inspector grad principal, gradatia 3 salariu de baza 1430 in conditiile in care in aceeasi institutie ... (vezi toată discuția)