avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Accesare fonduri europene, articol Avocatnet
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Accesare fonduri europene, articol Avocatnet

Buna ziua. Cred ca in ultimele 2-3 saptamani a aparut pe site un articol referitor la posibilitatea accesarii de fonduri europene nerambursabile ( parca pana la 200.000 eur) de catre cabinete medicale organizate ca Srl-uri.
Va rog sa-mi comunicati linkul respectiv. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 18:16, 18 Aprilie 2015
La o cautare pe motoarele de internet, aveti posibilitatea de a gasi ceea ce va intereseaza. Daca oferiti detalii poate sa obtineti cateva sfaturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o asociatie sportiva non-profit. ca aventaje imi ofera tara? BRAVO-2-0 BRAVO-2-0 buna ziua tuturor. cu permisiunea dv. doresc sa ma avutati si pe mine in cateva probleme. suntem 3 colegi care am pus pe picioare o asociatie sportiva ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru studenti mariapah mariapah Sunt studenta anul 5 la medicina stomatologica, in ce conditii pot obtine fonduri nerambursabile pentru un cabinet stomatologic.. Eu mai am un an de ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nicu_maryia nicu_maryia Buna ziua.As dori sa stiu si eu daca pot obtine un imprumut de la fondurile europene pentru o firma individuala ? (vezi toată discuția)