avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare auto

am avut un contract de leasing cu o firma din Austria.Cand am inceput sa lucram cu masinile am mers la politie si le-am inmatriculat pe societate,in cartea de identitate a autovehicolului este trecuta la proprietar firma respectiva,dar la politie pe certificatul de inmatriculare este trecuta firma,dar a pus si o stampila pe care scrie - proprietar firma de leasing.Acum am terminat contractul si ca sa dispara acea stampila trebuie sa facem alt certificat de inmatriculare,cartea de identitate ramanand aceeasi fara nici o madificare.Mai trebuie sa platim taxa de inmatriculare,tinand cont ca in momentul inmatricularii nu se platea acesta taxa

Alte discuții în legătură

Inmatriculare-terminare leasing mfdunhill mfdunhill Salut, imi este un pic neclar daca in momentul lichidarii unui leasing pot vinde masina fara sa o inmatriculeze utilizatorul si vanzarea sa se faca direct ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina Narcis1996 Narcis1996 Buna seara. Acum 2 saptamani am cumparat o masina din Bucuresti. Masina a fost cumparata in leasing iar apoi a fost trecuta pr persoana fizica. Leasing-ule ... (vezi toată discuția)
Acte auto in neregula dimamonicaelena dimamonicaelena Buna seara. Am achizitionat o masina second-hand care a fost cumparata prin leasing de o firma.Dupa o perioada de timp administratorul firmei a trecut masina ... (vezi toată discuția)