Am fost la un interviu la astazi ....acestia m-au placut si am fost sa completez contractul de munca .
Imediat cum am terminat la 30 min dupa (asa e ghinionu asta al meu) m-au sunat cde la o alta societate cu un raspuns final (back office si salariu mult mai bun) si m-au rugat sa ma prezint maine pentru semnarea contracului de munca .
Le-am trimis mail primei societati cu scuzele si cu explicatiile de rigoare (contractul incepe maine ) nu am adus toate actele nici medicina muncii doar am semnat contracte si declaratii #-o
Ce se poate intampla ? abatere disciplinara ? ma dau in judecata? tre sa le dau bani ? ce fac spuneti-mi va rog ....nu stiu ce se poate intampla
Trimiteti-le o notificare daca ati semnat c.i.m. prin care le aduceti la cunostinta incetarea c.i.m. cu data inceperii activitatii, in baza art.31 alin.3 C.mun.
art.31 C.mun.
...
(3) Pe durata sau la sfarsitul perioadei de proba, contractul individual de munca poate inceta exclusiv printr-o notificare scrisa, fara preaviz, la initiativa oricareia dintre parti, fara a fi necesara motivarea acesteia.
....
Contract semnat
andreea2286
Buna ziua.
Am semnat un contract cu o firma, activitatea trebuind sa o incep peste o saptamana.
Problema e ca intre timp am primit raspuns si de la alt ... (vezi toată discuția)