avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Semnarea ofertei de munca primite prin email?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Semnarea ofertei de munca primite prin email?

Buna ziua,

urmeaza sa merg la un interviu pentru un loc de munca.
Din cate am inteles firma respectiva, dupa ce trimite oferta finala prin email, solicita candidatul care accepta sa scoata oferta respectiva la imprimanta, sa o semneze si sa le-o trimita prin posta.
Intrebare: daca procedez in acest fel inseamna ca voi fi obligat sa ma angajez la ei chiar daca intre timp primesc o oferta mai buna din alta parte?

Multumesc de pe acum tuturor celor care imi vor raspunde.

Numai bine!
Alex
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:42, 10 Martie 2013
Daca ati semnat asa ceva si ati trimis c.i.m. semnat de dvs , atunci aveti posibilitatea de a notifica angajatorul intentia dvs de incetare a c.i.m.

Cel mai simplu este incearea c.i.m. pe perioada de proba, asa cum se prevede in art.31 alin.3 C.mun, si anume:

Art.31 alin.3 C.mun. : Pe durata sau la sfarsitul perioadei de proba, contractul individual de munca poate inceta exclusiv printr-o notificare scrisa, fara preaviz, la initiativa oricareia dintre parti, fara a fi necesara motivarea acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract de munca imediat dupa semnare Gilia_stud Gilia_stud Buna ziua! Am si eu o intrebare. O cunostinta a fost la doua interviuri de angajare. A primul acordul in urma primului interviu si a semnat contractul ... (vezi toată discuția)
Demisie in perioada de proba crisu_10 crisu_10 buna ziua.sunt angajat de 1 luna si putin la un magazin non stop.am solicitat demisia si vreau sa stiu daca e obligatoriu sa respect preavizul?mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de munca Ana-bela Ana-bela Buna seara,lucrez de oproape o saptamana,specific sunt in perioada de proba si as dori sa renunt la acest job,pot pleca fara sa fiu obligata sa stau in preaviz ... (vezi toată discuția)