avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Relatii activitate I.I
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Relatii activitate I.I

Sunt fermier cu acte in regula,am deschis I.I cu obiect de activitate-crestere animale de lapte si exploatarea terenurilor agricole.As dori sa vand produsele direct, fara intermediari, la sediul fermei.
Ce aprobari imi trebuie si de la ce institutii pentru a nu avea probleme cu DSV si ANAF.
As avea de vanzare produse lactate,carne de vita si produse agricole.
Multumesc pentru intelegere.

Alte discuții în legătură

Lege nr. 145 din 2014 Raluca2017 Raluca2017 Buna ziua, dragii mei! Ma intereseaza cateva detalii referitoare la legea nr. 145 din 21 octombrie 2014, referitoare la modalitatea de comercializare a ... (vezi toată discuția)
Autorizare dsv magazin Eduard Ciprian Slai Eduard Ciprian Slai Pentru un magazin mixt care vinde si produse lactate si preparate carne, alte produse alimentare, trebuie autorizatie DSV? Separata? Nu e inclusa in ... (vezi toată discuția)
Vanzare talpos iustin talpos iustin vreau sa vand in piata carne de pasare. de ce autorizatii am nevoie? am intreprindere individuala pe ferma. astept raspuns. multumesc (vezi toată discuția)