avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice experti principali
Discuție deschisă în Achiziţii publice

experti principali

Este posibil ca expertii principali nominalizati intr-o procedura de achizitie publica pe oug 34 ;la care exista si subcontractanti sa fie din partea subcontractorului ?
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 14:42, 8 Aprilie 2015
Este posibil sa fie din partea oricui. Important este sa existe disponibilitatea acestora pe toata perioada de exercitare a functiei si sa poata justifica aceasta disponibilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subcontractare pe achizitii publice brebone brebone Am si eu o intrebare, pentru cine este familiar cu legea achizitiilor publice. Am inteles ca in legea achizitiilor publice se prevede ca nu se poate ... (vezi toată discuția)
Subcontractare lucrari ulterior semnarii contractului mara78 mara78 Buna ziua, Am castigat o licitatie pentru niste lucrari. Oferta am depus-o singuri si asa am castigat. Ulterior, am constatat ca nu putem face lucrarile ... (vezi toată discuția)
Acte subcontractori greensea greensea Buna ziua In caz de subcontractare, pe langa declaratiile art.180, 181 si 69, declaratia si lista cu subcontractantii, imi trebuie si certificatele fiscale ... (vezi toată discuția)