avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... IF - pregatire profesionala/experienta obligatorie
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

IF - pregatire profesionala/experienta obligatorie

Pentru infiintarea unui IF este OBLIGATORIU sa am o anumita pregatire/calificare/exeprienta in domeniul in care vreau sa desfasor activitatea?
Cel mai recent răspuns: laura333 , utilizator 15:11, 8 Aprilie 2015
da. trebuie sa ai calificare, sau sa fii lucrat pe meserie cel putin 2 ani. Sau poti pune ca si reprezentant o ruda care are calificarea. Eu, de exemplu pt ca nu am, inca , o diploma in design vestimentar, o pun pe mama care are pe cartea de munca vechime ca si croitor, desi nu are calificare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma care sa ateste calificare intr-un domeniu necesara la infiintare pfa? anc4 anc4 Buna Doresc sa imi infiintez un PFA care sa aiba ca obiect principal de activitate, comert electronic.As vrea sa am doua activitati diferite, vanzare online ... (vezi toată discuția)
Lista profesii pfa ailicec ailicec unde pot gasi lista cu profesiile pentru care se poate deschide PFA Da. Daca de exemplu la design vestimentar intra si procesul de concepere modele, executie ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa / ii Florentin01 Florentin01 Buna Ziua , as dori sa stiu daca la infiintarea PFA / II in domeniul IT , eu am o calificare eliberata de cei de la HP nu cred ca sunt afiliati cu ministeru ... (vezi toată discuția)