avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Cum deduc TVA la societate pt cumparare apartament
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Cum deduc TVA la societate pt cumparare apartament

Cum se deduce TVA la o societate care cumpara un apartament
Cel mai recent răspuns: Ioan Blaga , Contabil 12:10, 8 Aprilie 2015
De la cine a fost achiziționat apartamentul? Persoană fizică? Persoană juridică?
De la persoana juridica. Dar intrebarea este daca deduc TVA trebuie , apoi trebuie sa fac si venituri cu el ?
Păi, în ce scop l-ați cumparat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Platesc tva? avas avas Buna seara, am urmatoarea intrebare:vand un produs(ca societate comerciala , deci cu factura) cu 100 lei+TVA.A doua zi cumpar de la o persoana fizica (cu acte) ... (vezi toată discuția)
Apartament cumparat pe firma flavius1980 flavius1980 Buna ziua, In primul rand va cer scuze in cazul in care am deschis acest topic unde nu trebuia. Rog unul din moderatori sa il mute unde considera el/ea ca ... (vezi toată discuția)
Recupepare tva in cazul cumparari unei locuinte . VS_ABUTOAIEI VS_ABUTOAIEI Buna ziua ,sunt administrator al unei societati comerciale si intentionez sa achizitionez un apartament pe firma .Intrebarea mea este daca voi recupera tva-ul ... (vezi toată discuția)