avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Acte mansarda+acoperis
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Acte mansarda+acoperis

buna ziua,as dori sa stiu ce acte imi trebuiesc pentru modificarea unui acoperis?am o casa de 50 mp si as dori sa dau jos acoperisul si sa zidesc cateva randuri de boltari sa fac o mansarda as dori sa stiu ce acte imi trebuiesc tinand cont ca nu avem proiect,casa este construita in 1990 este trecuta la primarie ca anexa,acaret sau cum so numi eu am mai construit in jurul celor 2 camere care erau facute un hol bucatarie si o baie
Ultima modificare: Miercuri, 8 Aprilie 2015
marius0912, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:11, 8 Aprilie 2015
Initial trebuie sa desfasurati demersuri pentru introducere in cadru legal a constructiei existente,notarea la ocpi
Ulterior desfasurati demersuri pentru proiect,autorizatie constructie,certificat de urbanism

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare imobil cu modificari andamanea andamanea Bună ziua! Vreau sa vând un imobil care a suferit modificări făcute de fostul proprietar, adică într o garsoniera confort 3, a construit o baie și ... (vezi toată discuția)
Demolare magazie si constructie pe acela-si loc un pic extinsa victoorpol victoorpol In cursul anului 2010 am inceput procedurile legale pentru a face o extindere la casa, ce au durat pana in anul 2012 si nu s-au solutionat, am tot fost amanat, ... (vezi toată discuția)
Modificare cf: ap. 2 camere in ap. 1 camera puturos puturos Buna ziua. Am in posesie un ap. compus din o camera, o bucatarie, o baie si un hol. Suprafata totala este de 21,5 mp. Blocul a fost construit inainte de 1989 ... (vezi toată discuția)