avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa post suplimentata dupa revenirea din CCC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa post suplimentata dupa revenirea din CCC

Dupa un concediu de 2 ani (crestere copil) am revenit la munca. Seful meu a intocmit o noua fisa de post in care au fost inscrise noi atributii. In conditiile in care nu sunt de acord cu una dintre atributii, as dori sa stiu cum pot sa refuz, legal, aceasta atributie fara a avea repercursiuni asupra mea sau ce se poate face in acest sens? Refuzul inscrierii unei atributii in fisa postului poate fi temeiul unei concedieri ( functionar public)?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:23, 10 Aprilie 2015
Puteti semna acea fisa a postului , sub rezerva legalitatii acelei atributii.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Aprilie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic
Daca angajatorul iti impune acest lucru esti obligat?
Nimeni nu va poate forţa să semnati un act juridic contra vointa dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegare de atributii mariacristi mariacristi Lucrez intr-o institutie publica si mi-a fost trecut in fisa postului ca preiau atributiile sefului de serviciu când acesta este plecat, insa nu a fost ... (vezi toată discuția)
Fisa postului - modificata si semnata sub presiune. Gorun32 Gorun32 Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea problema: Am functia de director, ocupata prin concurs, intr-o institutie de stat. Presedintele care coordoneaza ... (vezi toată discuția)
Fisa postului tudor16 tudor16 Contractul de munca a fost reluat in 17.01.2011. Am revenit din concediu ingrijire copil, am primit comunicare de angajare in acelasi birou dar pe post de ... (vezi toată discuția)