avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Poate sa fie atacat contractul de intretinere?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Poate sa fie atacat contractul de intretinere?

Buna ziua. Vreau sa va intreb daca contactul de intretinere poate fi atacat ...
Eu am facut cu matusa tatalui meu(o doamna in varsta de 87 de ani, care este sora bunicului meu) un contract de intretinere pentru un apartament. Matusa nu are copii, doar doi nepoti din partea fratelui ei (bunicul meu),respectiv pe tata si pe unchiul meu . Este posibilitatea ca unchiul meu sa poata ataca contractul si sa castige?

Ca mostenitori ar mai fi bunica mea ( o doamna in varsta de 89 de ani, care este sotia bunicul meu, respectiv cumnata matusii mele)
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CarmenV89 , utilizator 18:15, 8 Aprilie 2015
Contractul de intretinere poate fi reziliat de matusa dvs., dar la decesul dansei, nepotii(tatal si unchiul dvs.) nu il pot ataca deoarece imobilul trece in proprietatea dvs., cu conditia ca dvs. sa va indepiniti obligatiile asumate prin contract.
Multumesc !
Si matusa mea, poate pur si simplu sa il rezilieze? Sau trebuie sa aduca martori si sa ma dea in judecata cum ca nu ii ofer lucrurile care sunt scrise in contract?
Problema e ca de un timp, e tot nemultumita, parca nu ii mai place nimic, desi noi ( eu si parintii mei ) ne purtam la fel cu ea si ii oferim si platim tot ce trebuie. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de intretinere poate fi atacat? CarmenV89 CarmenV89 Buna ziua. Vreau sa va intreb daca contactul de intretinere poate fi atacat ... Eu am facut cu matusa tatalui meu(o doamna in varsta de 87 de ani, care este ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare cu clauza IONUTVLS IONUTVLS Bunaziua.Am si eu nevoie de un sfat legat de cum ar trebui facut un contract de vanzare cumparare daca se poate. Problema este in felul urmator :Bunica din ... (vezi toată discuția)
contract vanzare cu clauza de intretinere ancaghiciu ancaghiciu O doamna in varsta a cedat nepotului de sora, sub forma unui contract de vanzare cu clauza de intretinere, terenul cu casa batraneasca proprietatea dansei. ... (vezi toată discuția)