avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am parasit imobilul- am dreptul la 1/2 la partaj?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am parasit imobilul- am dreptul la 1/2 la partaj?

Buna ziua, as dori sa-mi spuneti, daca am plecat din caminul conjugal si sunt in timpul divortului de comun acord, mai am druptul la jumatatea casei? In actele de cumparare am jumatate eu jumatate sotul meu. Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: mariana-stefy , utilizator 14:26, 8 Aprilie 2015
Aveti dreptul la jumatate.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abandon sau nu raamonaag raamonaag Buna ziua , sunt casatorita de 9 ani si am o fetita de 7ani . Din diferite motive nu ne mai intelegem . Datorita presiunilor psihologige la care suntem ... (vezi toată discuția)
Parasirea domiciliului conjugal marryna marryna in cazul in care sotul paraseste caminul conjugal cum poate sotia sa dovedeasca asta in instanta?casa daca e bun dobandit in timpul casatoriei se imparte sau ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am si o întrebare ,sunt pe punctul de a divorța si ... ltany148 ltany148 Buna ziua am si o întrebare ,sunt pe punctul de a divorța si ținând cont de situația în care ma aflu sunt nevoită sa părăsesc căminul conjugal fără ... (vezi toată discuția)