avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Rezoluție data de procuror pentru prelungire drept de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Rezoluție data de procuror pentru prelungire drept de conducere

Va rog să-mi răspunde-ți, accident cu victima, vătămare corporala din culpa și părăsirea locului accidentului, dovada data de politist cu drept de conducere 15 zile, după expirarea dovezii, m-am prezentat la parchet unde sunt cercetat, procurorul a emis rezoluție cu prelungirea dreptului de a conduce, cu respectiva rezoluție pot sa conduc auto pe drumurile publice sau nu. Un prieten mi-a spus sa ma duc cu rezoluția la inspectoratul de politie unde aceștia trebuie să-mi dea dovada cu drept de conducere pana la finalizarea dosarului.
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 16:23, 8 Aprilie 2015
Cu rezolutia de la parchet , mergeti la Inspectoratul de politie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in urma unui accident rutier in luna octombrie (accidentul ... andreea16099 andreea16099 Buna ziua. In urma unui accident rutier in luna Octombrie (accidentul a fost unul usor, insa persoana vatamata a cauzat dureri de cap, am fost la spital si ... (vezi toată discuția)
Accident JosefC JosefC buna seara.Revin cu (inca) o intrebare.Recent, un prieten de\'al meu, a cauzat un accident soldat cu \\"victima\\"...fara nevoie de ingrijiri medicale, fara ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victime- cat timp dureaza solutionarea dosarului? rosescu_matei rosescu_matei am avut un accident rutier in vara la Constanta , am fost eu vinovat si victimele nu au avut pretentii dar nici nu li s-au luat declaratii. de atunci ma tot ... (vezi toată discuția)