avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Coasigurat pe salariul sotului, platesc Cass pe IF?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Coasigurat pe salariul sotului, platesc Cass pe IF?

daca deja platesc obligatiile catre casa de sanatate, fiind coasigurat pe venitul sotului, mai tb sa platesc si ca IF?
Cel mai recent răspuns: laura333 , utilizator 16:54, 10 Aprilie 2015
Calitatea de coasigurat e legata de faptul ca nu aveti venituri impozabile. Deci e gresit cum v-ati exprimat ca deja platiti la casa de sanatate si sunteti si coasigurat. Iar faptul ca obtineti venituri pe I.F., inlatura definitiv calitatea de coasigurat.
k, am inteles. Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sotia a platit asigurarea cass dobindind calitatea de asigurat si in cazul meu coasigurat victor12 victor12 asta timp de 5 ani pina in 2011 inclusiv ,eu am un I.F.mia venit de plata cas din 2006_2011 in perioada aceasta vaniturile reale I.F. sint mici 2006_752lei, ... (vezi toată discuția)
Cass - asigurat sau coasigurat? balisdanconstantin balisdanconstantin Buna ziua ! In ultimi 5 ani am o perioada de 16 luni in care nu am platit .Cit trebuie sa platesc ? Asigurat sau coasigurat? sotiia mea va trebui sa ... (vezi toată discuția)
Sotia poate fi coasigurat daca nu a fost declarat la locul de munca al sotului elisa_simionca elisa_simionca Buna, daca sotul este angajat, iar sotia este casnica, insa sotul nu a declarat-o la locul de munca, pentru a putea fi declarata coasigurat este sau nu ... (vezi toată discuția)