avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Lipsa timbre fiscale
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Lipsa timbre fiscale

Buna ziua,

Incerc sa depun documentele pentru schimbarea unui sediu social in sectorul 3, printre care si o cerere catre anaf pentru care se cer timbre fiscale de 4 lei dar timbre fiscale nu exista pe piata de ceva vreme.
Am sunat la anaf ca sa ii intreb unde pot plati suma de 4 lei in locul timbrelor fiscale. Nu au stiut sa imi raspunda.. Banuiesc ca se plateste la trezorerie, dar nu stiu in ce cont. A intalnit cineva situatia asta si poate sa imi dea mai multe detalii?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:33, 8 Aprilie 2015
Lipsa timbrelor fiscale este problema mult mediatizata,autoritatile in domeniu avand o pozitie total dezinteresata fata de necesitatea varietatii de timbre,aspect in dezavantajul celor interesati care sunt obligati sa achite valori mai mari fata de timbrajul necesar cererilor lor
Puteti intra pe site-ul autoritatii ,unde gasiti conturile necesare fiecarei operatii fiscale,urmand a face plata prin trezorerie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valoare timbru judiciar Aura2 Aura2 pentru schimbarea unui sediu, se cere la registrul comertului formularul acela care impreuna cu o copie de pe actul de sediu, se depune la anaf pentru a primi ... (vezi toată discuția)
Calcul gresit taxa de timbru uira uira Sunt parata intr-un dosar de partaj, iar judecatorul a calculat gresit taxa de timbru: 2200 ron in loc de 3200 ron. Este vorba de o simpla greseala de calcul ... (vezi toată discuția)
Plata efectuata pe 25 la banca de catre agentul economic si consemnata pe 26 de catre banca maricim maricim Buna ziua, Ma aflu intr-o situatie extrem de neplacuta din urmatorul motiv: Din fericire anul acesta firma mea a reusit sa obtina o esalonare la plata pentru ... (vezi toată discuția)