avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... adeverinta incadrare in grupa II de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

adeverinta incadrare in grupa II de munca

Am lucrat ca subinginer constructor 4 ani la TCMM (Bucuresti, Filiala Moldova Noua) Cum pot dovedi c-am lucrat in grupa a II-a de munca ? as avea nevoie pentru dosarul de pensie, in cartea de munca este trecut articolul cf. caruia sunt incadrat, functia sl clasa, la denumirea unitatii este trecut nr. contractului de munca. Fosta intreprindere nu mai functioneaza.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:35, 8 Aprilie 2015
Daca locul de munca era prevazut in gr. a II-a de munca trebuie sa aveti inregistrata aceasta in carnetul de munca.
Trebuie sa gasiti detinatorul arhivei care sa va elibereze o adeverinta completata conform anexei 14 la HG nr. 257/ 2011 cu modificarile si completarile ulterioare.
Va puteti adresa la Arhivele nationale din judet sau la firma specializata in arhivare care a preluat arhiva TCMM Buc.
Informatii puteti gasi la Registrul comertului din judet referitor la firma care si-a incetat activitatea.
Incercati sa luati legatura cu S.C Cominco S.A - societatea s-a desprins din fostul “Trust de Constructii Montaje Miniere".

Adresa: Bulevardul Magheru, nr. 31, Sector 1, Bucureşti
Telefon: (+4) 021/367.28.53,
Fax: (+4) 021/367.28.37
E-mail: office@cominco.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhiva trust constructii montaj bucuresti moraru852 moraru852 Buna ziua ! Unde pot gasii arhiva firmei Trust constructii montaj bucuresti?Socrul meu a lucrat acolo intre anii 1979_1983 si are nevoie de o adeverinta sa ... (vezi toată discuția)
Arhive carti de munca cirnu72 cirnu72 Buna ziua,locatia arhivei IMEB de unde pot scoate o adeverinta cu grupa de munca ? (vezi toată discuția)
Unde pot gasi arhiva??!! AFANFANA AFANFANA In ani 1971-1986 am lucrat cu contract de munca la unitate apartinand de Ministerul Constructiilor Industriale si anume Trustul de Constructii Industriale si ... (vezi toată discuția)