avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Va rog, doresc un raspuns!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Va rog, doresc un raspuns!

Buna seara! Va rog sa imi spuneti cate oi pot sa tin in gradina mea, in conditiile in care am o gradina cu iarba in suprafata de 2.5 ha, iar casa vecinului se afla la o distanta de cca 150m ? Astept raspunsul dumneavoastra, daca se poate cu trimitere la temeiul legal. Va multumesc! Va doresc o seara placuta!
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 06:58, 9 Aprilie 2015
Conditionat de localitate,fiecare autoritate locala,prin HCL dispune masuri pentru astfel de situatii
Există Ordin 119/2014 al Ministerului Sănătății cu privire la normele de igienă sanitară și sănătate publică(ordin care a abrogat vechiul ordin 536/1997)
Cu privire la fermă de ovine- distanța minimă de protecție sanitară este de 100m față de vecinătate.
Trebuie să dețineți o carte de exploatație de la sediul direcției veterinare din zonă și înregistrarea acesteia în Registrul Național al exploatațiilor, inclusiv ale documente.
Puteți primii și subvenții.
Succes!!!!!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cresterea animalelor titel2titel titel2titel Buna ziua! Am la tara un vecin care creste animale pentru crercializare. As dori sa cunosc cate animale poate creste langa casa. Ce as putea sa fac in ... (vezi toată discuția)
Vecin cu pauni care fac zgomot ziua si noaptea DinelTrasca DinelTrasca Stau la casa si am un vecin care are pauni care scot tipete ziua si noaptea,are nevoie de acordul meu pentru a creste pauni sau nu? (vezi toată discuția)
Animalele vecinilor prea multe si aproape de casa mea moskhon moskhon buna ziua, mi-am facut o casa intr-o zona rurala linga bucuresti si as dori sa stiu ce obligatii au vecinii din punct de vedere legal vis-a-vis de cresterea ... (vezi toată discuția)