avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... reintoarcere concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

reintoarcere concediu crestere copil

Dupa terminarea CCC, firma imi spune ca postul meu a fost desfiintat,atributiile mele si departamentul pe care il conduceam au fost preluate de sefa unui alt departament. Acum imi ofera o functie de executie in departamentul pe care l-am condus in locul functiei de conducere. Am vreo sansa sa mi primesc departamentul inapoi, daca ei imi spun ca s- a schimbat organigrama si ori accept conditiile lor pe acelasi salariu, ori pot pleca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:01, 9 Aprilie 2015
Multumesc!
Este relativa treaba cu ,,postul echivalent,,ei spun ca sunt acoperiti prin faptul ca mi-au oferit un post conform cu pregatirea mea profesionala. Daca deschid proces sau trimit ITM- ul, am vreo sansâ de castig?
1. Angajatorul nu poate fi obligat sa mentina organigama numai pentu a pastra postul ocupat de dvs.

2. Daca va ofera un alt post si nu sunteti de acord atunci va poate concedia cu art. 65 din Codul muncii (desfiintarea postului) si veti putea beneficia de indemnizatie de somaj.
Va multumesc! Acest lucru mi l-au comunicat si ei. Deci singura solutie, pentru a avea loc de munca, este sa accept postul oferit de ei.
ninel79 a scris:

Multumesc!
Este relativa treaba cu ,,postul echivalent,,ei spun ca sunt acoperiti prin faptul ca mi-au oferit un post conform cu pregatirea mea profesionala. Daca deschid proces sau trimit ITM- ul, am vreo sansâ de castig?

Un loc echivalent inseamna aceleasi conditii ca si postul din care ati plecat in CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire din cic dupa 2 ani cristinacaciula cristinacaciula Buna ziua! Pe 5 aprilie 2015 va trebui sa revin la servici, dupa concediul de crestere si ingrijire copil de 2 ani. In acesti 2 ani, firma la care lucram a ... (vezi toată discuția)
Revenire din ccc ionelay ionelay Buna ziua, La revenirea din concediu de crestere copil dupa 2 ani, angajatorul mi-a spus ca datorita faptului ca in perioada in care s-a derulat procesul de ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu angajatele in maternitate in caz de preluare uditza uditza Buna ziua, Firma la care lucrez a fost preluata de oa alta firma in timp ce eu sunt in Concediu de Ingrijire Copil. Datorita faptului ca nu toate pozitiile ... (vezi toată discuția)