Dupa terminarea CCC, firma imi spune ca postul meu a fost desfiintat,atributiile mele si departamentul pe care il conduceam au fost preluate de sefa unui alt departament. Acum imi ofera o functie de executie in departamentul pe care l-am condus in locul functiei de conducere. Am vreo sansa sa mi primesc departamentul inapoi, daca ei imi spun ca s- a schimbat organigrama si ori accept conditiile lor pe acelasi salariu, ori pot pleca?
Multumesc!
Este relativa treaba cu ,,postul echivalent,,ei spun ca sunt acoperiti prin faptul ca mi-au oferit un post conform cu pregatirea mea profesionala. Daca deschid proces sau trimit ITM- ul, am vreo sansâ de castig?
1. Angajatorul nu poate fi obligat sa mentina organigama numai pentu a pastra postul ocupat de dvs.
2. Daca va ofera un alt post si nu sunteti de acord atunci va poate concedia cu art. 65 din Codul muncii (desfiintarea postului) si veti putea beneficia de indemnizatie de somaj.
Multumesc!
Este relativa treaba cu ,,postul echivalent,,ei spun ca sunt acoperiti prin faptul ca mi-au oferit un post conform cu pregatirea mea profesionala. Daca deschid proces sau trimit ITM- ul, am vreo sansâ de castig?
Un loc echivalent inseamna aceleasi conditii ca si postul din care ati plecat in CCC.
Revenire din ccc
ionelay
Buna ziua,
La revenirea din concediu de crestere copil dupa 2 ani, angajatorul mi-a spus ca datorita faptului ca in perioada in care s-a derulat procesul de ... (vezi toată discuția)