avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Certificat fiscal pentru vanzare imobil
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Certificat fiscal pentru vanzare imobil

socrul meu are domiciliul in Brasov si o casa la Botosani,pt a o vinde de unde trebuie scos certificat fiscal??multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:26, 9 Aprilie 2015
De unde este inregistrata casa la fisc.
Certificatul fiscal se solicita d ela autoritatea fiscala unde este inregistrata proprietatea respectiv in localitatea unde exista proprietatea si unde se achita obligatiile aferente

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in 2014 am vandut o masina catre cineva din botosani(eu ... BogdanBubu BogdanBubu Buna ziua! In 2014 am vandut o masina catre cineva din Botosani(eu avand domiciliul in Teleorman). Am facut contract vanzare cumparare, am scos fisa de ... (vezi toată discuția)
Cum procedez pentru a face buletin unui prieten la domiciliul meu si care sunt riscurile? danacsaba danacsaba buna!ce m-i se poate intampla daca ii fac buletin unui prieten la domiciliul meu?ce trebuie sa fac pentru asta?si la ce ma oblig eu sau el? (vezi toată discuția)
Vanzare casa fara impozit platit si fara succesiune facuta LauraZizilas LauraZizilas Buna ziua, Am si eu o intrebare: Nu am facut succesiunea in urma mortii mamei mele din cauza ca nu a fost paltit impozitul la casa, masina si teren de catre ... (vezi toată discuția)