avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Neglijenta Politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Neglijenta Politie

Buna ziua,
revin cu situatia mea ciudata: proprietara unde am inchiriat eu este decedata. Politia nu pare sa fi contactat nici o ruda, efectiv nici nu stiu daca s-a ocupat cineva de inmormantarea doamnei, nu am informatii despre familia dansei.

In ultimul timp am inceput sa primesc telefoane agresive de la o persoana care se recomanda de la Politia Capitalei si sa spun ce stiu despre rudele proprietarei. La unul din telefoane l-am intrebat cine este exact ca sa imi notez cu cine vorbesc, mi-a spus ca "Politia Capitalei".

Nu inteleg ce treaba mai au cu mine cand ei trebuie sa anunte familia. Ma gandesc sa angajez un detectiv particular ca sa gaseasca rudele pentru ca efectiv nu stiu ce sa le spun daca ma mai suna.
Cel mai recent răspuns: automtics_rules , utilizator 12:39, 9 Aprilie 2015
Parerea mea e ca nu de la politie va suna. Sunt retele infractionale, care prin diverse ilegalitati, acte false, marturii mincinoase, etc. intra in proprietatea unor astfel de imobile care nu mai au mostenitori cunoscuti. Asa ca aveti grija cu cine vorbiti.
Ceea ce nu inteleg este cum are numarul meu de mobil. Nu vad cum altcineva in afara Politiei ar avea numarul meu privat si ar sti despre situatie.
In situatia in care politia ar fi demarat o cercetare,ati fi fost citata pentru audiere
Daca mai sunteti contactata telefonic incercati sa retineti numarul de unde sunteti apelata,solicitati relatii din partea celui care va cauta,solicitati detalii despre serviciul care face verificari
Ce intelegeti prin "telefoane agresive" ?
Daca aveti suspiciuni ,puteti sesiza oficial IPJ
Ultima modificare: Joi, 9 Aprilie 2015
ynocentta, utilizator
Telefoanele au fost de pe numere diferite(le-am notat), persoana pare sa fie aceeasi. Telefoane agresive in sensul ca tonul este agresiv, nu au fost amenintari. De fiecare data cere imperativ informatii despre rude. Ultimul telefon, de acum 2 zile, a inceput la modul "Alo, sunt de la Politia Capitalei, cu cine vorbesc?". Asta desi ultima oara cand sunase stia exact cine sunt.

Poate ca sunt eu prea sensibil si asta este modul de a vorbi si de a lucra in Politia Romana. Daca ei lucreaza doar pe baza de telefoane nici nu ma mir ca le-au luat mai mult de 10 zile ca sa o gaseasca pe doamna in casa singura si decedata.

Ca sa fac o sesizare la IPJ, nu stiu exact ce sa reclam, o sa-mi zica ca sunt paranoic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare persoana disparuta automtics_rules automtics_rules Buna ziua, care este procedura pentru declararea unei persoane disparute ? Am sunat la 112 si m-au intreptat catre sectia de politie din Crangasi. Aici ... (vezi toată discuția)
Plangere politie pentru hartuire ContSters264388 ContSters264388 Buna ziua Am o problema cu cineva care ma suna cu numar ascuns. Am primit 2 telefoane in martie, dupa care o perioada a incetat. La inceputul lunii mai, am ... (vezi toată discuția)
Amenintari si hartuire ContSters13655 ContSters13655 De acum 2 saptamani primesc mesaje de amenintare de la un domn si de la o doamna(sot si sotie), in care mi se cere sa incetez sa-i mai sun si sa-i mai deranjez ... (vezi toată discuția)