avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Continut contract si anexa
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Continut contract si anexa

Buna dimineata,
Va rog sa imi transmiteti daca este ok ca pretul si valoarea contractului sa apara in anexa, exista obligativitatea ca acestea sa fie introduse in contract, daca anexa este parte integranta a acestuia?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: judok1 , utilizator 10:48, 10 Aprilie 2015
Contractele sunt draft... le gasiti pe orice site. De asemenea, in draftul contractului exista o rubrica cu pretul contractului.
as vrea sa stiu daca este obligatoriu ca pretul sa se regaseasca in contract, daca este in anexa ?

Multumesc!
Buna dimineata,
Daca in contract este specificat ca pretul este stabilit in anexa, este ok. Oricum anexele fac parte din contract.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocatnet italia: cum se poate asigura familia unei persoane decedate în accident rutier că va fi despăgubită fără a fi păcălită/înșelată de avocat sau intermediar? Stefan Stefan Stefan Stefan Stefan Stefan Cum poate fi despagubita familia in cazul unui accident rutier soldata cu decesul persoanei fara a fi inselata sau pacalita de avocat sau intermediar? (vezi toată discuția)
Situatia locurilor de munca vacante cirsteaioana cirsteaioana Am o neclaritate privitor la anexa 1 sit locurilor vacante ce trebuie inregistrata la AJOFM ,m intereseaza sa stiu daca rubrica ,, Perioada contractului(data ... (vezi toată discuția)
Denuntare unilaterala contract prestari servicii lorefaur lorefaur Buna ziua, Beneficiarul unui contract de prestari servicii poate denunta unilateral contractul pe motiv ca a gasit un prestator mai ieftin? Contractul a fost ... (vezi toată discuția)