avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Conflict cu Telekom
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Conflict cu Telekom

Buna ziua,

mama mea (81 de ani) a depus cerere la oficiul lui Romtelekom (actuala Telekom) pentru rezilierea contractului, adica desfiintarea completa sau cum sa zic.

Asta s-a intamplat pe 1 aprilie. De atunci au inceput sa ne sune madame de la Telekom si sa incerce sa ne convinga sa nu renuntam. (Locuim impreuna). Devine foarte sacaitor, mai ales ca ne cer sa dam explicatii ca cica de ce vrem sa renuntam. (Sotul, daca-l prind la telefon, nu se poate abtine sa nu-i injure, asa de enervanti sunt).

Intrebari:

1) Suntem obligati de vreo lege sa explicam de ce vrem sa renuntam la serviciile lor ?

2) Cum putem urgenta rezilierea contractului ?

Multumesc,

Janina
Cel mai recent răspuns: zatara76 , utilizator 14:13, 9 Aprilie 2015
1-Nu sunteti obligati sa mentineti contractul cu operatorul mentionat
2-Va aflati in contract de furnizare servicii cu anumit termen ?
Daca nu sunteti conditionat de termen contractual,notificati oficial operatorul ca incepand cu data comunicarii cererii de rezilere contract,intelegeti sa renuntati definitiv la serviciile acestuia,respectiv nu intelegeti sa achitati costuri in afara termenului de cand ati depus cererea
....operatorii va sacaie si va cauta ca pt asta sunt platiti sa incerce prin alte oferte sa va faca sa va razganditi....intrebarile care vi le pun sunt standard...in 30 de zile de cand ati depus cererea de reziliere nu ar mai trebui sa va deranjeze..cu respect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperatorii naravasi creditexpress IarmasunaCreditExpress IarmasunaCreditExpress Sunt in situatia in care ma suna abuziv o firma de colectare numita CreditExpress care imi explica ca fostul Telekom a vandut catre Orange Romania, care la ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom (internet fix si tv) Alex379 Alex379 Buna ziua! Am semnat un contract cu Telekom, care cuprinde pachetul de servicii Internet fix si Televiziune. Vreau sa reziliez contractul inainte de ... (vezi toată discuția)
Contract telekom ContSters435654 ContSters435654 Nu rusesc sa scap de u abonament ,care a scazut in luna februarie a.c ,pentru care am cerut de mai multe ori rezilierea. .Chiar luna asta am primit factura ca ... (vezi toată discuția)