avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Viza pentru Noua Zeelanda
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Viza pentru Noua Zeelanda

Buna ziua. Sunt o persoane care doreste sa viziteze aceasta tara. Intrebarile mele vin de la inceput nedumerite. Pentru avizita ca si turist aceasta tara iti trebuie pasaport valabil cu viza acestei tari. Va rog sa ma ajutati cei care au fost in situatia mea si au putut pleca spunandu-mi si mie pasii. Multumesc anticipat elor care imi raspund.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 12:52, 9 Aprilie 2015
ma scuzati noua zeilanda. imi era foame.
Am ajuns in Noua Zeelanda doar "navigand" pe internet! ;)

Conditii de calatorie gasiti aici
[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate pasaport minor la iesirea din tara danaiancu danaiancu Buna ziua, Pasaportul fiicei mele, minora, este valabil pana in 14.08.2018. Care este data maxima la care fetita pote iesi din tara cu acest pasaport? (Am ... (vezi toată discuția)
Viza turistica romania pentru sot si copil care nu sunt cetateni romani nici ue. MissTina1 MissTina1 Buna ziua, Am si eu o intrebare: Cum se acorda viza turistica pentru sotul si copilul unui cetatean roman cu domiciliul in strainatate. Cazul in speta:Fiica ... (vezi toată discuția)
Avantajul de a fi si cetatean ungar constantinu constantinu In curand o sa primesc cetatenia maghiara am facut toate aceste demersuri pt a obtine pasaportul maghiar cu care am inteles ca nu ai nevoie de viza pt SUA ... (vezi toată discuția)