avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Agent de turism
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Agent de turism

Bună ziua,

Un inginer care a absolvit facultatea de management, inginerie economică în agricultură și dezvoltare rurală cu specializarea , inginerie și management în alimentația publică și agroturism poate fi încadrat pe funcția de agent de turism.:sorry:
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 20:05, 9 Aprilie 2015
Buna seara,
Nu. Va trebui sa urmeze un curs de calificare in meseria respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare functionari publici ContSters95148 ContSters95148 Revin cu subiectul , de data asta cu date concrete: am terminat facultatea de inginerie economica in agricultura si dezvoltare rurala , specializarea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! eu activez ca si inspector ssm, am cursul de 80 de ... TnsAdrRzv TnsAdrRzv Buna ziua ! Eu activez ca si inspector SSM, am cursul de 80 de ore, ca si studii superioare am diploma de licenta in Drept, prin urmare pentru a activa la ... (vezi toată discuția)
Daca am absolvit liceu economic, profil turism si am finalizat ... elenatns elenatns Daca am absolvit Liceu Economic, profil turism si am finalizat studii universitare de licență cu specializarea ,,Inginerie si management in industria ... (vezi toată discuția)