avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... promovare functionari publici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

promovare functionari publici

Revin cu subiectul , de data asta cu date concrete: am terminat facultatea de inginerie economica in agricultura si dezvoltare rurala , specializarea Inginerie si Management Alim.Publica si Agroturism, cu titlul de inginer. Sunt referent cls.III, grad superior,treapta 3 in cadrul biroului tehnic , investitii , managementul proiectelor. In aceste conditii pot sau nu sa solicit si sa particip la examen pentru promovarea in cls.I???????De la personal mi s-a spus ca nu ar avea legatura specializarea (inginer) cu activitatea mea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????
Astept raspuns cat mai concret si mai complet. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Promovare in clasa ContSters95148 ContSters95148 Am mai intrebat o data : sunt referent birou tehnic , cls.III, grad superior, treapta 3; am terminat facultatea de inginerie si management in agroturism si ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa ContSters95148 ContSters95148 Sunt referent,clasa III, grad superior, treapta III, cu 1 an vechime in functie. Va rog sa-mi spuneti: daca am absolvit Facultatea de Inginerie si Management ... (vezi toată discuția)
Agent de turism EmiMimy EmiMimy Bună ziua, Un inginer care a absolvit facultatea de management, inginerie economică în agricultură și dezvoltare rurală cu specializarea , inginerie ... (vezi toată discuția)